By: dayana sarah balqis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Jul-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
makann..makannn..mama ayang serra masak..

 
 
 
View all 8 photos...













ermm mama kadang kadang tuh rajin gak dier masak..tgk tuh apa yang dier masak..bestt....kalau anda nakkan resepi yang mama masak nih boleh dapatkan di laman mama..

http://marikedapur.fotopages.com

kalau nak make up2 atau barang hantaran atau pun tempahan baju kurung yg hendak di jahit manik boleh pergi ke laman mama yg lagi satu...

http://lamanimpian.fotopages.com

silalah bertandang pada sesiapa yang rajin ronda ronda dalam FP


Tuesday, 15-Jul-2008 04:21 Email | Share | | Bookmark
rajinnya mama..buat tau foo fa..fucuk..leh siap jahit manik lagi

 
 
 
View all 11 photos...
uihh rajinnya mama...minggu nih tapii rajinnya tuhh di cover oleh ayah..hahah..ayah buat sumer keja rumah hehehee...best ayah...ayah basuh baju,basuh pinggan mangkuk..kemas rumah lipat kain.

hehehe mama pulak ada aktiviti dier yang tersendiri..ntah apa mimpii teringin nak minum soya home made..sesambil jahit manik kat baju.yerlaa mama kann amik upah jahit manik pada baju..cuma tak di ketengahkan di sini.alahaii baruu laa sesangat mama nih belajar buat FP nih

dolu dolu tak mau belajar hihihi..walau apa pun tahniah mama kerana rajin sangat...dan untuk
singgah di laman kami...





ini hampas kacang soya..mama lupa nk amik gambar kacang soya haha


ini plakk dahh terjerang kat atas dapo..kang tgk sesi perah memerah ishh..tak besh laa pulak


tadaaaa..dah siapp leh minum dahh...panas sedap..sejuk pon sedap..


tapi sebelum dapat minum tuh mama sempat pula buat demonstrasi buak fucuk..


cenggini lerr..


pastu cenggini


last sekali tup tup ayang serra tgk dahh kering n jadi fucuk daa


kasih ayah pada mama.. siap buatkan sup dengan coffee panas


ini pulak aktiviti mama larut malam huuhuhuu


sesapa nak amik tempahan leh la calling calling hehe..tp belum siap lagi nih..
kalau sesapa nak resepi dari mama leh pergi laman mama sendiri..
http://marikedapur.fotopages.com dan untuk kerastangan mama pulak akan datang
http://lamanimpian.fotopages.com <<<<< dalam pembikinan lagi





Friday, 11-Jul-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Memperkenalkan adik kesayangan ayang serra...Danial..

 
 
 
View all 25 photos...
ayang serra nak perkenalkann adik kesayangan ayang serra di sini...
baik betul danial nihh..jarang sangat menagiss melain kann kalo laparr...
atau yg biasa biasa tuh biasa laa..kalau batukk dier tak nangis..selsema idung sumbat pon tak nangis cuma rengek sikit jer...baik betul danial..cayunk kat dier..










Friday, 11-Jul-2008 03:51 Email | Share | | Bookmark
macam macam...

 
 
 
erm mama ayang serra terima email dari kawan kawan dier..macam macam ragam dan gambar yang di terima..yang menarik minat mama ada beberapa keping gambar yg ingin mama kongsi bersama..






ehheee..lehh takk sesapa bagii tauu caner laa diorang letak kepala treler nih kat atas tuhh??
berat tuuuuuu.......dah laa meliah liukk..lehh plakk tegakk lagiii



Friday, 11-Jul-2008 03:34 Email | Share | | Bookmark






[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net